O turistă din Bacău a provocat un grav accident rutier pe DN 39, în apropiere de Neptun

Mașinile avariate au fost împinse în afara părții carosabile. FOTO DRDP Constanța

O conducătoare auto ce se îndrepta spre litoral, probabil din cauza oboselii nu s-a asigurat la schimbarea benzilor de circulație și a provocat un grav accident rutier.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în dimineața de 12 iulie, în jurul orei 8.50, o femeie, de 69 de ani, din Bacău, a condus un autoturism pe DN. 39, banda nr.1, dinspre Constanța către Mangalia. Când a ajuns la km. 38+700 m – zona fostului IAS, pe fondul reasigurării la schimbarea benzii de circulație din banda 1 în banda 2, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în aceeași direcție de mers.

La fața locului au fost trimise echipaje medicale, de descarcerare și ale Serviciului Rutier, circulația fiind blocată în zonă. Bilanțul accidentului a fost: vătămarea corporală uşoară a conducătorilor auto și a pasagerei dreapta față din primul autoturism.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*