VIDEO Acțiune de amploare a polițiștilor la Medgidia. Oamenii legii au controlat 900 de autovehicule

Acțiune de amploare a polițiștilor constănțeni.

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au organizat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o acțiune la care au participat peste 50 de forțe de ordine, pe raza municipiului Medgidia și a localităților adiacente. În urma activităților au fost constatate 13 infracțiuni la regimul rutier.

În noaptea de 28/29 februarie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța și ai Secției 4 Rurală Medgidia au desfășurat o acțiune pentru depistarea celor care conduc autovehicule sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psiho-active, precum și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Polițiștii au controlat aproximativ 900 de autovehicule și au legitimat, pe linie de ordine publică, peste 200 de persoane.

În urma activităților, au fost constatate 13 infracțiuni la regimul rutier, dintre care 9 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, 2 pentru conducere cu permisul suspendat, una pentru conducere fără a poseda permis de conducere și una pentru încredințarea unui autovehicul.

De asemenea, polițiștii au aplicat 36 de sancțiuni contravenționale, dintre care 32 la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 3 la Legea 333/2002 privind privind paza obiectivelor, bunurilor și valorilor și una la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

În cadrul acțiunii au fost reținute 13 permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare și 3 seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Poliției Locale Medgidia și a jandarmilor din cadrul Detașamentului 7 Medgidia.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*