VIDEO Acoperișul unui bloc a luat foc, posibil de la temperaturile ridicate

Pompierii au intervenit pentru a stinge incendiul

Acoperișul unui bloc, situat în spatele catedralei Sf. Petru și Pavel a luat foc miercuri după amiază. Locatarii clădirii de pe strada Revoluției au sunat speriați la 112, iar la fața locului au fost trimise mai multe echipaje ale ISU Dobrogea.
Potrivit reprezentanților instituției, s-a intervenit cu două autospecialele de stingere și autospeciala de lucru și salvare la înălțime pentru lichidarea incendiului. Au fost afectați aproximativ 20 de metri pătrați din acoperișul blocului, dar fără a se înregistra victime. Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire. Anchetatorii iau în calcul ca acoperișul să se fi supraîncălzit de la soarele puternic și s-a aprins.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*