VIDEO Accident între un autobuz și un autoturism, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, iar o femeie a fost rănită

Accident rutier. FOTO CTnews

Un accident rutier între un autobuz și un autoturism a avut loc astăzi pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, iar o femeie a fost rănită.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 2 iulie, în jurul orei 16.10, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu s-a produs un accident rutier.

„Polițișii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie de 44 de ani,  și un mijloc de transport în comun, respectiv un autobuz, condus de un bărbat de 51 de ani.

În urma accidentului rutier a fost ușor rănită o femeie, de 64 de ani, pasageră în autobuz.

Conducătorii auto au  fost testați cu aparatul etilotest și cu cel din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative” – IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*