Societatea Termoficare Constanța începe probele la rece pentru instalațiile de încălzire în data de 11 octombrie

Caloriferele rămân reci. FOTO Adrian Boioglu
Începe încărcarea instalațiilor.

Societatea Termoficare Constanța informează consumatorii racordați la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică că va începe probele la rece pentru instalațiile de încălzire la data de 11 octombrie 2021.

În cazul în care asociațiile de proprietari mai execută lucrări pe instalațiile interioare după această dată, rugăm pe cei interesați să ne anunțe pentru a preveni inundarea accidentală a locuințelor. Comunicările dumneavoastră vor fi transmise prin email la adresa office@termoficare-constanța.ro sau către dispeceratul societății în programul non-stop la numărul de telefon  0241/616.792 și  0341/461.234”, a anunțat Societatea Termoficare Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*