Prinși de polițiști după ce au furat materiale din cupru din sediul unei societăţi din Portul Constanța

Prinși de polițiști după ce au furat materiale din cupru din sediul unei societăţi din port. FOTO Garda de Coastă

Doi bărbați au fost prinși de polițiștii de frontieră constănțeni după ce au furat de la o societate comercială din Portul Constanța peste 50 de kilograme de componente din cupru.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiști de frontieră au desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității transfrontaliere, ocazie cu care au prins în flagrant doi bărbați care încercau sa iasă din port cu un autoturism. Polițiștii de frontieră au procedat la oprirea vehiculului, iar în urma controlului efectuat au descoperit în interiorul acestuia cantitatea de 54 de kilograme de cupru.

Cei doi bărbaţi, ambii în vârstă de 30 de ani, au declarat că au demontat nişte echipamente la o societate din zonă şi intenţionau să vândă metalul pentru a obţine profit.

Ulterior, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, stabilind că materialele au fost sustrase din sediul unei societăţi comerciale de pe raza portului Constanța, sesizându-se din oficiu în vederea întocmirii actelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*