Viață și sănătate: Dr. Valentin Leica de la OCH vorbește despre importanța metodelor moderne de diagnostic pentru depistarea problemelor cardiace  

Dr. Valentin Leica. FOTO Paul Alexe

În cadrul seriei de video-editoriale “Viață și sănătate”, dr. Valentin Leica, medic specialist medicină internă și cardiologie la Ovidius Clinical Hospital vorbește despre importanța metodelor moderne de diagnostic în depistarea problemelor cardiace.

Astfel, metodele de ultimă generație ajută foarte mult în stabilirea unor diagnostice fine care nu pot fi văzute cu ajutorul metodelor clasice de diagnostic. Un exemplu în acest sens este ecografia transesofagiană care este foarte importantă în diagnosticarea unor patologii destul de complicate, una fiind un tromb la nivelul cavităților cardiace sau la endocardită, inflamarea și infecția pereților inimii și a valvelor cardiace.

Pacienții care doresc o programare la Ovidius Clinical Hospital pot lua legătura cu spitalul la telefon (0241 480 400 și 0241 766 624), e-mail (office@ovidius-ch.ro) sau direct la adresa spitalului (Ovidiu, Constanța, DN 2A, km 202+880). Pentru mai multe amănunte, se poate accesa site-ul www.ovidius-ch.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*