Viață și sănătate: Dr. Stelian Mociu de la OCH vorbește despre tratamentul cu botox pentru dureri provocate de hernii

Dr. Stelian Mociu, Medic primar ATI - Ovidius Clinical Hospital. FOTO Adrian Boioglu
Dr. Stelian Mociu, Medic primar ATI - Ovidius Clinical Hospital. FOTO Adrian Boioglu

În cadrul seriei de video-editoriale “Viață și sănătate”, dr. Stelian Mociu de la Ovidius Clinical Hospital vorbește despre tratamentul cu botox în urma durerilor care apar după operațiile de hernii.

El a explicat că uneori după asemenea intervenții chirurgicale pot apărea dureri cronice, iar în acest caz pacientul revine la spital și se adresează medicul curant. În cazul în care în urma consultației rezultă că durerile nu sunt cauzate de o complicație a operației, atunci specialiștii pot continua cu tehnici de pain management, una dintre acestea fiind legată de infiltrațiile cu botox în zonele dureroase.

Pacienții care doresc o programare la Ovidius Clinical Hospital pot lua legătura cu spitalul la telefon (0241 480 400 și 0241 766 624), e-mail (office@ovidius-ch.ro) sau direct la adresa spitalului (Ovidiu, Constanța, DN 2A, km 202+880). Pentru mai multe amănunte, se poate accesa site-ul www.ovidius-ch.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*