Viață și sănătate: Dr. Cătălina Corduneanu, medic specialist stomatolog la OCH, despre importanța prevenției în medicina dentară, la copii și la adulți

Dr. Cătălina Corduneanu de la Ovidius Clinical Hospital. FOTO Paul Alexe

În cadrul seriei de video-editoriale “Viață și sănătate”, dr. Cătălina Corduneanu de la Ovidius Clinical Hospital, vorbește despre medicina dentară preventivă și importanța ei. Medicul specialist stomatolog ne oferă câteva sfaturi despre cum trebuie făcută prevenția și la ce interval de timp ar trebui să ne prezentăm la medicul stomatolog pentru a evita să ajungem în situații medicale grave.

Stomatologia a fost inclusă pe lista specialităților din Ovidius Clinical Hospital. Acum pacienții se pot programa pentru consultații si tratamente stomatologice la cabinetul din cadrul Policlinicii OCH Constanța, din str. Flămânda, nr. 19, Constanța. Pentru mai multe amănunte, se poate accesa site-ul www.ovidius-ch.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*