Viață și Sănătate: Dr. Alina Vîncă, despre simptomele pietrelor la fiere și ce investigații sunt necesare pentru confirmarea diagnosticului

Dr. Alina Vîncă -medic specialist chirurgie generală la Ovidius Clinical Hospital. FOTO Ctnews.ro

Litiaza veziculară sau pietre la fiere cum este cunoscută în limbaj popular este o afecțiune care afectează cu preponderență populația feminină de peste 40 de ani, dar se poate manifesta și la persoane sub această vârstă și la copii și la persoane vârstnice.

Semnele ei sunt destul de clare: greață, balonări, tulburări de tranzit intestinal, iar un medic specialist de la Ovidius Clinical Hospital te poate ajuta să rezolvi problemele medicale într-un timp foarte scurt.

Dr. Alina Vîncă de la OCH a explicat, în acest video-editorial, ce trebuie făcut când apar aceste simptome și care sunt pașii care trebuie urmați pentru rezolvarea problemei de sănătate.

Specialiștii OCH te așteaptă cu Informații și programări la telefon: 0241 480 400 / E-mail: office@ovidius-ch.ro sau pe www.Ovidius-CH.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*