Vești bune pentru părinții care își duc copiii la Școala Gimnazială Nr.29 „Mihai Viteazul” din Tomis Nord. Se resistematizează traficul în zonă

Circulația în zona Școlii Gimnaziale 29 va fi resistematizată

Pentru a veni în sprijinul elevilor de la Școala Gimnazială Nr.29 „Mihai Viteazul” și pentru fluidizarea traficului rutier, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, va implementa din luna noiembrie o serie de modificări în zonă.

Stația RATC de pe strada Cișmelei, din zona școlii, se va muta mai aproape de trecerea de pietoni, implicit mai aproape de unitatea de învățământ.

Strada Nufărului, va deveni arteră cu sens unic dinspre strada Lotus spre strada Suceava, iar pe strada Lotus, sensul unic se va institui dinspre strada Suceava spre aleea Umbrei. Părinții sunt sfătuiți să folosească această rută pentru a-i aduce pe copii la școală.

Aceste măsuri au fost luate pentru a nu se mai forma ambuteiaje în fața unității de învățământ și pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*