Vești bune pentru parașutistul rănit în accidentul de la Clinceni. Adrian Constandache a fost conștient pentru prima dată după trei săptămâni

Parașutistul Adrian Constandache, victima unui accident în aer. FOTO Facebook
Parașutistul Adrian Constandache, victima unui accident în aer. FOTO Facebook

Apreciatul instructor de parașutism Adrian Constandache dă semne că își revine. Starea lui de sănătate le-a permis medicilor să-l scoată din coma indusă după trei săptămâni de la accidentul de la Clinceni și să comunice cu el.

Apropiații lui Adrian Constandache spun că medicii l-au dezintubat și l-au rugat să ridice mâinile și să deschidă ochii. Pacientul a răspuns corect cererilor, așa că echipa de la Spitalul Floreasca din București este mult mai optimistă în privința șanselor de recuperare.

După primele teste, Constandache a fost din nou sedat și conectat la aparatele care îl ajută să respire.

“E o bucurie generală la Tuzla. Suntem foarte fericiți și numărăm zilele până când Adi se întoarce înapoi la Aeroport. Ne așteptam să-și revină repede pentru că este un om puternic”, a declarat, pentru Constanța NEWS, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Tuzla, Cristina Mitchievici.

Reamintim că, pe 18 octombrie 2015, Adrian Constandache a sărit de la aproape 4000 de metri înălțime în tandem cu o sportivă. În parașuta lor a intrat din greșeală un alt parașutist. Incidentul a făcut ca toți cei trei să cadă de la o înălțime de 100 metri. Celălalt bărbat, dar și sportiva care era cu Adrian Constandache au murit.

Incidentul a avut loc deasupra aeroportului Clinceni. Adrian Constandache mergea acolo în weekend pentru a participa la sărituri cu parașuta alături de TNT Brothers.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Nu l-am cunoscut personal,dar fiind in lista de prieteni pefb a ginerelui meu,am urmarit evolutia lui si ma bucur din suflet pt.a doua lui sansa la viata!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*