Sancțiuni de aproape 25.000 de lei, aplicate în stațiunea Mamaia pentru nerespectarea condițiilor de siguranță a lucrărilor

Sancțiuni aplicate în Mamaia pentru nerespectarea condițiilor de siguranță a lucrărilor. FOTO DGPL Constanța

În ciuda numeroaselor campanii de informare inițiate de polițiștii locali, în continuare, au fost identificați deținători de imobile care execută lucrări de construcții fără respectarea prevederilor legale privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța.

Zilele acestea, polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Disciplină în Construcții și Afișajul Stradal al Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat acțiuni de verificare a organizărilor de șantier ale investitorilor care execută lucrări autorizate pe raza stațiunii Mamaia. Ca urmare a neconformării la măsurile dispuse în înștiințările comunicate reprezentanților legali ai șantierelor aflate în construcție, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 24.000 de lei.

Polițiștii locali acționează zilnic pe zonele de competență în vederea monitorizării construcțiilor aflate în execuție. Potrivit prevederilor, pe perioada executării lucrărilor de construcții pe toate fațadele clădirii se montează mesh-uri perimetrale imprimate cu fațadele propuse ale clădirii cu obligația de a fi menținute pe toată perioada de conservare a lucrărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*