Vergil Chițac spune de ce își mai dorește un mandat de primar al Constanței

Primarul Constanței, Vergil Chițac. FOTO Adrian Boioglu

Primarul Vergil Chițac spune de ce își mai dorește un mandat de primar al Constanței.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Vergil Chițac susține că lucrurile mari nu se fac peste noapte.

“Candidez pentru al doilea mandat de primar. Pentru că lucrurile mari nu se fac peste noapte și fiindcă prin ambiție, curaj și multă muncă am demonstrat că pot schimba paradigma delăsării și a lipsei crase de viziune administrativă a celor trei decenii de după 1990” – Vergil Chițac.

El l-a felicitat pe Florin Mitroi pentru că a fost desemnat candidat la PNL la Consiliul Județean Constanța și a mulțumit echipei liberale pentru încredere.

“Îl felicit totodată și pe domnul Florin Mitroi pentru nominalizarea drept candidat PNL la președinția Consiliului Județean. Am maximă încredere în domnia sa, în principiile în care crede și în rezultatele excelente obținute ca primar al comunei Valu lui Traian. Privesc cu optimism și entuziasm spre oportunitățile care ni se deschid.

Așadar, continuăm lucrurile bune începute în Constanța. În oraș și în tot județul. Mulțumesc pentru încredere Partidului Național Liberal, domnului Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, și echipei care muncește zi de zi la proiectele de dezvoltare ale Constanței. Vă asigur că nu sunt deloc puțini.

Ne așteaptă o campanie grea și gălăgioasă, dar, după cum știm, într-un final binele și adevărul vor triumfa.

Vă mulțumesc pentru încredere” – Vergil Chițac.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*