Primăria Medgidia prezintă programul anual al finanțărilor nerambursabile din fonduri publice pentru 2024

sediul primaria medgidia
Primăria Medgidia

Primăria Municipiului Medgidia face cunoscut programul anual al finanțărilor nerambursabile din fonduri publice al municipiului Medgidia pentru anul 2024, pentru domeniile Cultură/Activități pentru copii și tineret, în condițiile prevăzute de Legea nr. 350/2005, în sumă totală de 366.300 lei, aprobat prin HCL nr. 36/29 februarie 2024.

Sumele defalcate pe domenii de interes, propuse a fi finanțate sunt următoarele:

Cultură: 45.000 lei

Activități pentru copii și tineret:  321.300 lei

Proiectele inițiate de autoritatea contractantă vor fi anunțate prin publicarea anunțurilor de participare iar procedura de selecție a proiectelor va fi realizată cu respectarea Regulamentului de acordare a finanțării nerambursabile, în conformitate cu Legea 350/2005, regulament aprobat prin HCL nr. 64/22.04.2021 și publicat pe site-ul autorității contractante www.primaria-medgidia.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*