Un copil de 12 ani a vandalizat o stație de autobuz recent amenajată pe strada Soveja. Părinții vor suporta pagubele

Un copil de 12 ani este cel care a vandalizat stația recent amenajată pe strada Soveja. FOTO: DGPL Constanța

Polițiștii locali constănțeni au identificat persoana care a vandalizat, săptămâna trecută, panoul publicitar al stației pentru mijloacele de transport în comun situată pe strada Soveja. Este vorba despre un băiat în vârstă de 12 ani.

Potrivit reprezentanților Direcției Generale Poliția Locală (DGPL) Constanța, zilele trecute, camerele de supraveghere dintr-o stație de autobuz de pe strada Soveja au înregistrat momentul în care un tânăr teribilist a lovit cu pietre în mod intenționat și repetat panoul publicitar.  După ce au urmărit imaginile înregistrate, polițiștii locali au demarat verificări în vederea depistării persoanei care se face vinovată de distrugere și, în scurt timp, autorul faptei a fost identificat. Ținând cont de vârsta acestuia, 12 ani, polițiștii au luat legătura cu mama minorului care a recunoscut faptele și s-a angajat să suporte prejudiciul creat.

„Dragi părinți, vă reamintim că, în conformitate cu prevederile art.1372 din Legea nr.287/2009 privind Codul Civil, dumneavoastră sunteți responsabili pentru faptele săvârșite de copiii dumneavoastră. Pentru a nu mai ajunge în asemenea situații, vă rugăm să le mai vorbiți încă o dată despre diferențele dintre bine și rău. E păcat să distrugem un bun de care se folosesc atâția oameni. De asemenea, orice act de vandalizare înseamnă bani în plus pe care municipalitatea îi cheltuie pentru reparații. Ne dorim un oraș curat, sigur, frumos, în care să ne bucurăm că locuim și ne creștem copiii, dar nu putem face asta decât împreună”, au transmis reprezentanții instituției.

Polițiștii locali îi îndeamnă pe constănțeni să nu asistate impasibili la actele de vandalism și să semnaleze orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241/484.205 și 0341/922 sau la adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro. – DIRECȚIA GENERALĂ POLIȚIA LOCALĂ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*