Vergil Chițac: „Modernizăm Parcul de la Far și îl transformăm într-un punct de atracție pentru constănțeni”

Parcul de la Far urmează să fie modernizat. FOTO: Facebook Vergil Chițac

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a anunțat vineri, 07 octombrie, pe pagina sa de socializare, că urmează să fie modernizat Parcul de la Far, care va fi transformat „într-un punct de atracție pentru constănțeni”. Valoarea investiției este de peste 1,3 milioane de lei.

„A venit momentul să ne aplecăm privirea și asupra Parcului de la Far, care strigă de prea mult timp după ajutor. Mă bucur să vă anunț că vom moderniza întreaga zonă în interesul pietonilor și al locuitorilor din vecinătate”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, investițiile presupun refacerea zonelor pietonale cu pavaj modern, refacerea zidurilor de sprijin și a scărilor, înlocuirea mozaicului, montarea unui mobilier nou și înlocuirea corpurilor de iluminat.

„Astfel, vom avea un parc modernizat, curat și civilizat, care va schimba înfățișarea întregii zone. Contractul are o valoare de aproximativ 1,3 milioane de lei (fără TVA), iar durata este de 12 luni. Termenul de realizare a lucrărilor este de 100 de zile”, a mai notat Vergil Chițac.

El a mai precizat că, suplimentar, au fost achiziționate servicii de urbanism, arhitectură și design, astfel că va exista posibilitatea reconfigurării peisagistice a spațiului „în interesul tuturor categoriilor de vârstă, la cele mai înalte standarde”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*