Bunuri în valoare de aproximativ 275.000 de lei, introduse ilegal în țară, depistate în Portul Constanța

Bunuri în valoare de aproximativ 275.000 de lei, introduse ilegal în țară, depistate în Portul Constanța

Poliţiştii de frontieră au descoperit în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din China, câteva mii de produse, în valoare de aproximativ 275.000 de lei, introduse in tara prin folosirea de acte nereale.

Potrivit Gărzii de Coastă, în cursul zilei de vineri, 25 iunie, polițiștii de frontieră s-au sesizat din oficiu şi au efectuat control fizic, în cooperare cu lucrători vamali, asupra unui container sosit în Portul Constanta Sud Agigea din China, ce avea ca destinatar o societate comercială de pe raza județului Ilfov.

Astfel, au fost descoperite 100 de câști audio, 400 de lanterne, 1.000 de lămpi solare, 360 de ecrane lupă telefon, 3.000 de aparate epilare, introduse in țară prin folosirea de acte nereale.

Bunurile, în valoare de peste 275.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de folosirea de acte nereale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*