Vergil Chițac, de ziua orașului: „După mulți ani, numele Constanța este amintit așa cum se cuvine”

Primarul Constanței, Vergil Chițac

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a postat sâmbătă, 21 mai, pe pagina sa de Facebook, cu ocazia Sfinților Constantin și Elena dar și a Zilei orașului, un mesaj în care le-a urat mulți ani constănțenilor și celor care își serbează onomastica. Cu această ocazie, el a apreciat că, „după mulți ani, numele Constanța este amintit așa cum se cuvine”.

Redăm integral mesașul primarului Vergil Chițac către constănțeni așa cum a fost postat pe pagina sa de socializare:

La mulți ani, constănțeni! La mulți ani, români!

Astăzi, cu ocazia Sfinților Constantin și Elena, orașul nostru îmbracă haine de sărbătoare. Este momentul când celebrăm istoria și simbolurile vechiului Tomis, care și-a luat numele de la Constantiana, sora împăratului Constantin cel Mare. Cu acest prilej, vă invit pe toți să sărbătorim la evenimentele organizate în acest week-end. După mulți ani, numele Constanța este amintit așa cum se cuvine, iar manifestările pe care le organizăm de zilele orașului îmbină, cum este și normal, cultura, distracția, sportul și reflexia asupra acestui minunat și sfânt loc în care trăim.

Totodată, permiteți-mi să transmit cele mai călduroase urări pentru toți cei care astăzi își serbează onomastica.

Să aveți parte de un week-end minunat și de o sărbătoare așa cum v-o doriți!

P.S. Tot astăzi, 21 mai, este și Ziua Mondială pentru Diversitate Culturală, stabilită la nivel mondial de UNESCO. Este o invitație la dialog și o celebrare a conviețuirii și a diversității culturale, capitole la care, din nou, Constanța excelează. Nimic nu este întâmplător!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*