Vergil Chițac anunță semnarea contractului de achiziție servicii pentru modernizarea Parcului Tăbăcărie

Parcul Tăbăcărie. FOTO: Facebook Vergil Chițac

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a anunțat, pe pagina personală de Facebook, că a semnat contractul pentru achiziția serviciilor de arhitectură și amenajarea peisagistică pentru modernizarea celui mai mare parc al Constanței, Parcul Tăbăcărie.

Potrivit edilului, este vorba despre zona cuprinsă între bulevardul Alexandru Lăpușneanu – Satul de Vacanță – Lacul Tăbăcărie – City Mall.

„Este primul pas esențial pe care îl facem în direcția pe care ne-o dorim cu toții. Această achiziție înseamnă că nu vom face lucrări <<după ureche>, <<după cum ni se pare nouă>> și de către persoane fără pregătirea necesară. Din contră, Parcul Tăbăcărie va beneficia de un concept profesionist de plantare și de amenajare a aleilor și de dotări – mobilier urban, iluminat etc, dintre cele mai calitative”, a explicat Vergil Chițac.

El a mai precizat că proiectarea va dura 90 de zile, după care se va putea demara achiziția serviciilor de execuție.

„Astfel, reamenajarea parcului completează firesc proiectul de reabilitare a malurilor lacului Tăbăcărie, aflat în acest moment în evaluare la APM”, a completat primarul Constanței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*