Vergil Chițac anunță amenajarea unui nou parc în Constanța, în zona Sud – Cumpăna

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac. FOTO: Facebook

Primarul municipiului Constanța a anunțat, din nou pe Facebook, că administrația locală are în vedere amenajarea unui parc nou în oraș, în zona Sud – Cumpăna, în prezent proiectul fiind în etapa studiului de fezabilitate.

„Am plăcerea să vă anunț că ne aflăm în etapa studiului de fezabilitate pentru proiectul <<Perdea Verde>>, ce are ca obiect al investiției construirea unui nou parc în zona Constanța Sud – Cumpăna. Vorbim despre o arie cu o mare diversitate de funcțiuni urbane, dar care se află într-o accentuată stare de degradare. Spațiul verde este neamenajat, iar indicatorii de măsurare a calității aerului ne arată că zona devine din ce în ce mai poluată”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, amenajarea noului parc, care va purta numele de „Parcul Veteranilor”, va presupune următoarele tipuri de lucrări: amenajarea acceselor și a aleilor pietonale, ridicarea unor platforme de lemn pentru diverse activități, amenajarea unui amfiteatru verde, crearea unui loc de joacă pentru copii, zonă pentru fitness, pajiști urbane, lucrări pentru asigurarea alimentării cu energie electrică, grup sanitar și altele.

„Valoarea totală a investiției se ridică la aproximativ 22 de milioane de lei. În ședința extraordinară a Consiliului Local din 10 iunie, vom supune aprobării indicatorii tehnico-economici ai proiectului”, a mai scris Vergil Chițac pe Facebook.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*