Vergil Chițac: Actuala (și fosta) conducere a Primăriei Constanța să prezinte un raport de activitate pe ultimii 4 ani

Vergil Chițac. FOTO Arhiva proprie
Vergil Chițac. FOTO Arhiva proprie

Candidatul PNL la Primăria Constanța, Amiralul (r) Vergil Chițac a declarat ieri, 17 mai, cu ocazia întâlnirii cu locuitorii zonei Poarta 6 și Km 4-5 că așteaptă din partea celor care se află în fruntea administrației locale să prezinte un raport de activitate în care să evidențieze ce au realizat din toate promisiunile făcute în urmă cu 4 ani.

Este ușor să vii acum și să spui – dacă mă votați, voi face asta sau asta. Să prezinte ce au facut cât au condus Primăria, să arate realizările, dacă este cazul. Îndemn toți constănțenii să se uite lucid la ce s-a promis și apoi în jur. Dacă li se pare că lucrurile au fost îndeplinite, să îi voteze iar. Dar dacă promisiunile au rămas pe hârtie, să voteze altceva. Vă spun doar atât: dacă aș fi fost în echipa care a  adus Constanța în halul în care este azi, nu as mai fi venit acum sa cer votul oamenilor.” 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*