De mâine se face plata indemnizațiilor aferente participării la alegerile parlamentare, în Constanța

Se distribuie tichetele valorice pentru vaccinare completă la Pavilionul Expozițional. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța informează că va efectua plata indemnizațiilor membrilor birourilor electorale ale secțiilor de votare și a operatorilor de calculator din municipiul Constanța, aferente participării la alegerile parlamentare din data de 06 decembrie.

Plățile se vor face în cadrul Pavilionului Expozițional Constanța, din bd. Mamaia nr. 331A, după următorul program:

  • miercuri, 23 decembrie, membrii secțiilor de votare 1-70, decalat astfel: 10.00 -12.00, secțiile de votare 1 – 35; 12.30 – 16.00, secțiile de votare 36 – 70;
  • joi, 24 decembrie, membrii secțiilor de votare 71 – 140: 08.30 – 10.30, secțiile de votare 71 – 107; 10.30 – 12.30, secțiile de votare 108 – 140;
  • luni, 28 decembrie, membrii secțiilor de votare 141 – 211: 08.30 – 12.00, secțiile de votare 141 – 176, 12.30 – 16.00, secțiile de votare 177- 211.

Pentru a evita aglomerația, beneficiarii indemnizațiilor vor avea la dispoziție două casierii, care vor funcționa timp de trei zile, în intervalul orar menționat, astfel încât plata indemnizațiilor să se poată realiza în condiții optime.

Plata indemnizațiilor aferente participării la alegerile parlamentare se va desfășura cu respectarea strictă a măsurilor de protecție împotriva infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Accesul în instituție se va realiza cu respectarea normelor de distanțare fizică și de igienă, purtarea măștilor de protecție fiind obligatorie.

Primăria Constanța va asigura triajul epidemiologic – măsurarea temperaturii corporale și va pune la dispoziție dezinfectanți și mănuși de unică folosință. Se vor stabili circuite separate pentru intrare și ieșire. De asemenea, municipalitatea va avea personal de pază și ordine care va verifica respectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii SARS-CoV-2.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*