Valori crescute de trafic pe DN 39 Constanța – Mangalia. Polițiștii recomandă o rută alternativă

Valori crescute de trafic pe DN 39 Constanța – Mangalia. FOTO IPJ Constanța

Având în vedere faptul că vineri, 23 iulie, pe DN 39, între Constanța și Mangalia sunt înregistrate valori ridicate de trafic, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța recomandă șoferilor următoarea rută alternativă: Autostrada A2 – Ciocârlia – Mereni – DJ 381 Topraisar – DJ 391 Negru Vodă – DN 39 Mangalia

De asemenea, polițiștii rutieri recomandă șoferilor să respecte următoarele reguli, pentru a preveni producerea accidentelor rutiere:

  • să păstreze în mers o distanță corespunzătoare, care să le permită oprirea în condiții de siguranță;
  • să respecte limitele legale de viteză;
  • să folosească luminile de întâlnire;
  • să se asigure și să semnalizeze când schimbă banda de circulație;
  • să pună în funcțiune luminile de avarie când încheie o coloană care oprește sau încetinește brusc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*