Container din Regatul Unit al Marii Britaniei, încărcat cu deșeuri, oprit în Portul Constanţa

Container din Regatul Unit al Marii Britaniei, încărcat cu deșeuri, depistat în Portul Constanţa

Polițiștii de frontieră constănțeni, în cooperare cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Constanţa şi ai Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, au descoperit în Portul Constanța Sud Agigea, un container încărcat cu 25 de tone de deșeuri de cauciuc.

Potrivit Gărzii de Coastă, în urma unor activități informative desfășurate de către polițiștii de frontieră în cooperare cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Constanţa și ai Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, a fost descoperit un container sosit din Regatul Unit al Marii Britaniei, încărcat cu anvelope verzi – deșeuri de cauciuc, în greutate de aproximativ 25.000 kilograme, pentru o firma de pe raza județului Vâlcea care efectua activități de import în România.

În urma verificărilor comisarii Gărzii de Mediu Constanţa au luat măsura nepermiterii importului pe teritoriul României, cât și returnarea containerului încărcat cu deșeuri de cauciuc către țara de origine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*