Valentin Vrabie îi îndeamnă pe localnici să aplice pentru reabilitarea termică a blocurilor. Primăria Medgidia ajută cu documentația și cofinanțare

Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie. FOTO Primăria Medgidia
Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie. FOTO Primăria Medgidia

Medgidienii care locuiesc la bloc ar putea beneficia de anveloparea locuințelor.

Primarul municipiului, Valentin Vrabie a lansat astăzi un apel pentru cei interesați: “haideți să schimbăm imaginea orașului nostru!”

Pentru îmbunătățirea aspectului arhitectural al municipiului Medgidia, în această perioadă pot fi accesate fonduri europene pentru reabilitarea termică a blocurilor. Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, Primăria municipiului Medgidia va susține financiar cofinanțarea necesară și întocmirea documentației aferente.

Persoanele interesate pot depune solicitări la sediul primăriei, singura condiție necesară fiind organizarea în asociații. Primele două blocuri din Medgidia care vor fi modernizate sunt DC3 și B3.

Edilul a mai precizat că Primăria va scoate la licitație execuția a altor patru blocuri care totalizeză 100 locuințe sociale. Imediat după aceea, administrația locală va avea în vedere imobilele din zona cunoscută sub numele de “Berărie”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*