Acțiune de ecologizare a siturilor arheologice din centrul istoric al Constanței

FOTO Ovidiu Oprea

Asociația Culturală Noua Acropolă, cu sprijinul Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, organizează o nouă acțiune de ecologizare a siturilor arheologice din centrul istoric al Constanței. Acțiunea va avea loc duminică, 3 aprilie, la aceasta putând participa orice persoane care doresc să susțină acest demers civic.

Ecologizarea siturilor arheologice reprezintă un angajament de lungă durată al Asociației Culturale Noua Acropolă față de patrimoniul istoric al Constanței.

„Prin curățenia de primăvară a siturilor arheologice vrem să transmitem un mesaj: trecutul este prețios pentru învățăturile sale și identitatea pe care ne-o oferă, iar entuziasmul și perseverența sunt uneltele de care dispunem în prezent pentru a construi un viitor responsabil”, au transmis reprezentanții asociației.

Acțiunea se înscrie în eforturile Asociației de a promova protejarea naturii și a bimilenarului patrimoniu cultural al Constanței, ca aspecte esențiale pentru dezvoltarea durabilă a orașului.

Cei care doresc să se alăture acțiunii sunt așteptați duminică, 3 aprilie, la ora 10.00, în Piața Ovidiu, în fața Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța. Materialele necesare vor fi puse la dispoziție de către organizatori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*