Val de accidente rutiere în dimineața de duminică, în județul Constanța

În urma accidentului din Tuzla, două mașini au fost grav avariate. FOTO IPJ Constanța

Mai multa accidente rutiere s-au înregistrat pe raza județului Constanța la primele ore ale dimineții de duminică 10 iunie. 

Primul eveniment rutier a fost înregistrat în jurul orei 6.15, când, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a condus un autoturism în localitatea Tuzla, pe DN 39, dinspre Mangalia către Constanța. La un moment dat, pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță, a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de un tânăr, de 20 ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului din urmă.

Peste aproximativ jumătate de oră, o femeie în vârstă de 62 de ani, a condus un autoturism pe strada Decebal din localitatea Hârșova iar la intersecția cu strada Traian, pe fondul nerespectării semnificației indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție. Aici, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr, de 23 de ani, pe strada Traian.
În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto.

O altă conducătoare auto a fost implicată într-un alt accident rutier, o oră mai târziu, în jurul orei 7.50. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, o conducătoare auto în vârstă de 43 de ani a condus un autoturism pe DN 2A, dinspre localitatea Nicolae Bălcescu spre localitatea Mihail Kogălniceanu. În zona km 180+700m, a pierdut controlul asupra autoturismului și s-a răsturnat în afara părții carosabile, către dreapta. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto și vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta față, un bărbat, în vârstă de 29 de ani.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*