USR PLUS propune o colaborare a partidelor de dreapta din Constanța împotriva PSD la alegerile locale

Consiliul Judetean Constanta CJC. FOTO Catalin Schipor

Alianța USR PLUS propune tuturor forțelor de dreapta din Constanța formarea unei platforme politice „care să dea prioritate dezvoltării locale și prosperității cetățenilor, prin înlăturarea PSD din fruntea administrației publice locale”.

Potrivit unui comunicat de presă al alianței, la discuții sunt chemate și celelalte formațiuni politice „mai mici sau mai noi”, societatea civilă, mediul de afaceri, intelectualii, liber profesioniștii, studenții precum și pe „toți cei care doresc să transforme Constanța într-o metropolă europeană, modernă și prosperă”.

„Este momentul să lăsăm deoparte toate nemulțumirile, ambițiile și orgoliile acumulate de-a lungul timpului. Cu toții avem o responsabilitate pentru Constanța. Încă de la alegerile europarlamentare, constănțenii au arătat prin vot că nu mai vor PSD. 20 de ani de subdezvoltare sub administrația pesedistă au făcut ca municipiul şi județul Constanța să se situeze pe locuri codașe în clasamentul național. Este timpul ca partidele de dreapta și toate forțele modernizatoare din Constanța să colaboreze şi să respecte dorința alegătorilor pentru a scoate județul Constanța de sub imperiul incompetenței și abuzului. Avem datoria să găsim cea mai bună formulă pentru ca acest lucru să se concretizeze”, se precizează în comunicatul USR PLUS.

Conform propunerii de colaborare, Alianța USR PLUS ar urma să fie susținută pentru funcția de primar al municipiului Constanța, iar PNL să primească sprijin pentru președinția Consiliului Județean.

„Propunem, de asemenea, ca până la jumătatea lunii iulie să finalizăm negocierile astfel încât să fim în măsură să prezentăm constănțenilor formula cu care putem câștiga atât în municipiul Constanța cât și în întregul județ. Proiectul nostru este pe termen lung. Putem trimite PSD-ul acasă pentru 20 de ani de acum încolo. Subdezvoltarea în care ne-a aruncat acest partid sinistru ne obligă să ne facem un plan solid și să lucrăm la o fundație puternică”, se mai arată în documentul citat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*