Protest spontan al angajaților de la AJPIS, Casa de Pensii și ITM Constanța

Timp de aproximativ 30 d eminute angajații celor trei instituții au protestat. FOTO CTnews.ro

Activitatea cu publicul a fost suspendată zeci de minute în cursul zilei de marți la Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Constanţa, Casa Judeţeană de Pensii Constanţa şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa, după ce angajații din aceste instituții au declanşat un protest spontan, în faţa sediului în care activează aceste instituții.

Nemulțumiți de salariile primite, aproximativ 50 de persoane care lucrează în cadrul celor trei instituții, marţi începând cu ora 10.00 au oprit orice activitate și au declanșat un protest spontan care s-a încheiat după aproximativ 30 de minute. Protestatarii aveau foi pe care scria „Salarii egale, nu discriminare”, „Vrem salarii unitare cu alte instituţii publice” şi au scandat „Vrem salarii decente”, „Fără discriminare”. La protest a fost prezent şi liderul Cartel Alfa Constanţa, Ion Caraignat, care spune că angajaţii din aceste instituţii doresc o salarizare unitară.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*