USR Constanța a demarat înscrierile candidaților pentru alegeri interne la funcțiile de consilieri județeni

Sigla USR
Sigla USR

U.S.R. Constanța a anunțat că, atât la nivel județean, cât și la nivelul municipiului Constanța și al localităților din județ, este, în această perioadă, în plină campanie de înscrieri și dezbateri interne, pentru alegerea candidaților la alegerile locale de anul viitor.

Desemnarea viitorilor primari, consilieri locali, consilieri județeni, președinte de Consiliu Județean se va face prin competiție și dezbateri. Procesul de alegere a candidaților noștri va fi deschis tuturor membrilor USR. Candidații trebuie să fie de bună credință, cu o prestație și imagine bune în viața socială/personală și profesională, fără antecedente penale, să fie determinați să se implice în viața comunităților. Procedural, fiecare filială locală își va desemna propriul calendar. La data stabilită de filiala locală au loc alegeri interne, la care votează toți membrii acelei filiale.

Pentru funcțiile de consilieri județeni și președinte de Consiliu Județean din partea USR Constanța, candidații transmit, până la data de 12 octombrie, ora 23:59, la adresa de e-mail constanta@usr.ro, următoarele documente:

  • Curriculum Vitae (formatul este liber, recomandat este cel european);
  • Scrisoare de intenție (formatul este liber, maxim 3.000 de cuvinte).

În aceeași perioadă (până pe 12 octombrie), candidații vor participa la dezbateri interne, pentru a convinge membrii asupra acordării votului. Votul final va fi dat în Conferința Județeană a USR Constanța (formată din delegații aleși de fiecare filială locală) și va avea loc în data 13 octombrie.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*