Evenimentul de e-commerce și marketing digital, EComm360 – Conference & Expo, are loc la Constanța

EComm360 va avea loc la Mamaia.

Kalon Events transformă Constanța în capitala comerțului electronic prin organizarea evenimentului EComm360 – Conference & Expo.
Acesta are loc în data de 29 octombrie, începând cu ora 9:00, în centrul de conferințe al Zenith Conference & Spa Hotel Mamaia.

Conferința se adresează proprietarilor și managerilor de magazine online, antreprenorilor, marketerilor și pasionaților de comerț electronic și marketing online.

Participanții vor avea acces la cele mai noi și relevante informații din domeniile e-commerce și marketing digital în cadrul sesiunilor susținute de specialiști de referință din România. Printre aceștia se numără:

  • Ovidiu Joița, CEO iAgency și fondator Jedi SEO School, specialist în SEO și marketing online, cu peste 15 ani de experiență;
  • Robert Trandafir, Fondator și Strategy Director Gun Media, va vorbi despre crearea campaniilor de Black Friday;
  • Cosmin Daraban, CEO Gomag, va prezenta strategii pentru oferte care conduc la vânzări;
  • Livia Pupăză, trainer de Social Media și Facebook Ads in București și Londra, va vorbi despre crearea de personaj, acoperind cele mai importante platforme de social media: Facebook, Instagram si Linkedin.
  • Despre Pay per Click va vorbi Ionuț Munteanu, founder WebDigital;
  • Ciprian Cazacu, co-founder EasySales va vorbi despre marketplace-uri

Pe lângă speakeri de top, evenimentul reunește antreprenori, fie ei proprietari de magazine virtuale sau nu, reprezentanți din partea agențiilor de marketing online, furnizori de servicii de e-commerce și logistică. Astfel, EComm360 devine cadrul perfect pentru networking de calitate, care implică schimb de know-how, exemplele de bune practici și care conduce, de multe ori, la colaborări mutual benefice.
Evenimentul, aflat la prima ediție, contribuie la dezvoltarea mediului antreprenorial din Regiunea de Sud-Est, încurajând formarea unei comunități de business unită și performantă.

Biletele și agenda conferinței sunt disponibile online. Biletul include participarea la toate sesiunile evenimentului, prânzul și coffee break-urile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*