Urmează trei zile de vreme deosebit de rece și vânt puternic la Constanța

Cod de vânt puternic FOTO Primăria Constanța

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de cod galben de vânt puternic pentru Dobrogea, valabilă în intervalul 05 aprilie, ora 10.00 – 08 aprilie, ora 10.00. Vântul va avea intensificări temporare cu rafale ce vor depăși 55 – 65 km/h.

De asemenea, în intervalul menționat, în Dobrogea, vremea va fi deosebit de rece, iar temperaturile se vor situa cu până la 8 grade sub mediile multianuale.

Autoritățile fac apel către cetățeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, precum şi a imobilelor aflate în construcţie, iar conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*