Primăria îi îndeamnă pe constănțeni să-i evalueze calitatea serviciilor publice prin intermediul unui sondaj de opinie

Primăria Municipiului Constanța anunță lansarea unui important sondaj de opinie privind calitatea serviciilor publice calitatea serviciilor publice furnizate de municipalitate.

Realizat prin intermediul, Departamentului de Științe Administrative al Facultății de Drept și Științe Administrative din Universitatea Ovidius din Constanța sondajul reprezintă un pas crucial în identificarea nevoilor comunității și în dezvoltarea strategiilor viitoare de îmbunătățire a serviciilor municipale.

Solicitarea realizării acestui sondaj de opinie a fost făcută de către Primăria Constanța, „în efortul continuu de a asigura o bună administrare a orașului și de a răspunde nevoilor și așteptărilor locuitorilor”.

„Colaborarea noastră cu Departamentul de Științe Administrative al Facultății de Drept și Științe Administrative din Universitatea Ovidius din Constanța, în acest proiect de cercetare, reflectă angajamentul nostru comun față de comunitate și de dezvoltarea continuă a orașului nostru. Suntem încrezători că acest sondaj de opinie va contribui semnificativ la îmbunătățirea serviciilor publice oferite locuitorilor municipiului Constanța. Echipa de cercetare de la Universitatea Ovidius din Constanța condusă de domnul conf.univ.dr. Cristi Iftene, directorul Departamentului de Științe administrative va analiza cu atenție rezultatele sondajului de opinie, iar datele obținute vor fi utilizate pentru a identifica punctele forte și vulnerabilitățile actuale ale serviciilor publice municipale. Pe baza acestor informații, Primăria Constanța va putea dezvolta și implementa strategii eficiente și adaptate necesităților cetățenilor”, spune primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac.

Prin intermediul acestui sondaj, se dorește realizarea unei analize complete a satisfacției și a nevoilor comunității în ceea ce privește serviciile publice locale. Rezultatele obținute vor fi prelucrate de către echipa de cercetători de la Universitatea Ovidius din Constanța și vor fi furnizate Primăriei Constanța.

„Aceste rezultate vor reprezenta un instrument valoros în luarea deciziilor strategice pentru dezvoltarea viitoare a orașului. Sondajul de opinie reprezintă o oportunitate valoroasă pentru ca locuitorii municipiului să-și exprime părerile și sugestiile privind serviciile publice în diferite domenii, cum ar fi infrastructura, mediul înconjurător, transportul, cultura și altele”, susțin reprezentanții Primăriei Constanța.

Sondajul de opinie va fi realizat în perioada 23 iunie – 30 septembrie, prin intermediul unui formular electronic. Locuitorii municipiului Constanța sunt invitați să participe la acest sondaj și să-și exprime opiniile și sugestiile cu privire la calitatea serviciilor publice oferite de Primăria Municipiului Constanța. Accesul la sondaj se poate realiza prin intermediul link-ului https://research.pluscommunication.eu/index.php/914774.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*