Festivalul Neversea 2021 a fost anulat. Va fi reluat din 2022

Festivalul Neversea 2021 a fost anulat.

Cel mai mare și mai așteptat festival de pe Litoral, Neversea 2021, a fost anulat, acesta urmând să fie reluat, potrivit organizatorilor, în 2022.

Potrivit informațiilor prezentate de organizatori pe pagina oficială de Facebook, decizia a fost luată din cauză că timpul a fost prea scurt pentru ca evenimentul de la malul mării să fie ținut în cadrul actualelor condiții de pandemie.

Iată, mai jos, precizările organizatorilor:

„De la răsăritul soarelui până la apusul soarelui, ne este atât de dor de tine!

Având acest lucru în minte, ne-ar plăcea să știți că am încercat cu adevărat tot ce ne stă în putință (și câteva lucruri dincolo) pentru a vă aduce pe Insula Viselor, o oază de libertate și muzică, o evadare suprarealistă. Datorită timpului extrem de scurt pentru organizarea festivalului în reglementările actuale privind pandemia, a trebuit să luăm cea mai dificilă decizie de până acum. După o analiză atentă a opțiunilor noastre, dintre care unele au inclus mutarea NEVERSEA în toamnă, am decis să nu facem pe nimeni să compromită experiența lor – publicul, echipajul și nici artiștii.

NEVERSEA, cel mai mare festival de plajă din Europa, se naște din dragoste pentru vară, soare și libertatea de a alerga desculț pentru a-ți îndeplini visele. Cu alte cuvinte, întrucât vara este singura noastră opțiune adevărată, alternativa care ne-a rămas a fost să amânăm NEVERSEA pentru vara anului 2022. Ne vom întoarce anul viitor cu mai multă energie ca oricând, experiențe incredibile și un line-up pe care veți dansa și cânta cât nu ati avut ocazia în ultimii doi ani.

Între timp, deși nu putem spera să înlocuim NEVERSEA și tot ceea ce înseamnă pentru fiecare dintre noi, vă așteptăm toată vara la Neversea Beach. Vă rugăm să urmăriți cutia poștală, deoarece toți deținătorii de bilete vor fi informați despre opțiunile lor prin e-mail. În plus, pentru că apreciem loialitatea dvs. și știm cât de mult prețuiți experiențele memorabile ale festivalului, același e-mail vă va oferi alternative pentru a dansa încă împreună anul acesta”, au scris organizatorii festivalului Neversea pe pagina oficială de Facebook.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*