Se oprește apa în Agigea

Sediul RAJA
Sediul RAJA

SC RAJA SA face lucrări joi, 22 octombrie în Agigea. Acesta este motivul pentru care localnicii nu vor avea apă la robinete între orele 8.00 și 16.00. Sunt afectați cei care locuiesc în zona delimitată de străzile Nicolae Titulescu – Octavian Goga – DN 39.

“Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări “Extinderea si reabilitarea rețelei de apă potabilă și de canalizare și o stație de pompare ape uzate nouă – localitatea AGIGEA”, în valoare de 9,56 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinațare de 2,73 milioane lei. În cadrul acestui proiect, rețeaua de apă a fost reabilitată pe o lungime de 2,7 km și extinsă cu 6,08 km. Pe parte de canalizare, sistemele au fost reabilitate sau extinse pe o lungime de 11,5 km. Proiectul mai cuprinde și realizarea unei stații de pompare noi în zona de est a localității”, explică reprezentanții companiei de apă.

Consumatorii sunt sfătuiți să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*