Universitatea „Ovidius” înregistrează cel mai mare număr de studenți înscriși din ultimii patru ani

Universitatea Ovidius Constanța. FOTO Arhiva UOC
Universitatea Ovidius Constanța. FOTO Arhiva UOC

Universitatea „Ovidius” din Constanța înregistrează cea mai mare creștere din ultimii patru ani în ceea ce privește numărul de candidați înscriși la programele de licență.

Potrivit reprezentanților instituției, peste 5.900 de candidați au ales să își continue studiile la programele universitare de licență în cadrul celor 16 facultăți ale Universității „Ovidius” din Constanța (UOC).

„Acesta reprezintă cel mai mare număr de candidați din ultimii patru ani. Astfel, în 2017 UOC a înregistrat 4.691 de înscriși la programele de studii universitare de licență, în 2018 datele generale au arătat un număr de 4.780 de candidați care au optat să studieze la una dintre facultățile UOC, iar în 2019 s-au înscris 4.957 de elevi”, au precizat sursele citate. 

Procentual, UOC înregistrează, în acest moment, o creștere de 19,24 la sută față de anul trecut.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*