Universitatea Ovidius din Constanța organizează întâlniri ale reprezentanților facultăților cu candidații la examenul de admitere

Universitatea Ovidius Constanța. FOTO Arhiva UOC
Universitatea Ovidius Constanța. FOTO Arhiva UOC

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează, în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2021-0403 «„Φ student!” – Dezvoltarea instrumentelor de acțiune ale UOC pentru sporirea accesului la educație și corelarea ofertei educaționale cu piața muncii », o serie de întâlniri în mediul virtual între tinerii care doresc să se înscrie la admitere și reprezentanții celor 16 facultăți din cadrul UOC.

Potrivit UPC, întâlnirile au debutat în prima zi a sesiunii de admitere și vor continua în cursul săptămânii viitoare, în datele de 12, 14 și 16 iulie 2021, la ora 11:00, pe platforma Microsoft Teams a instituției.

„Tinerii interesați să afle detalii suplimentare despre admitere pot intra în dialog cu cadre didactice din fiecare facultate a universității, accesând link-ul https://bit.ly/Fdi0403. În cadrul acestor întâlniri, candidații vor beneficia de consiliere cu privire la înscrierea la concursul de admitere pentru programele de licență și de master, vor primi informații despre oferta educațională, precum și despre oportunitățile și beneficiile pe care le vor avea în calitate de studenți ai UOC”, precizează directorul proiectului, conf. univ. dr. Cristi Iftene.

Reamintim faptul că la toate cele 16 facultăți ale UOC înscrierea pentru admitere a candidaților se realizează exclusiv online, pe platforma https://admitereonline.univ-ovidius.ro/, unde tinerii se pot înscrie, în funcție de nivelul de studii pentru care optează – licență, master, doctorat – dar și în funcție de rezidență.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*