Sute de kilograme de pește, pescuite ilegal și vândute din portbagajul unui autoturism, descoperite de jandarmii constănțeni

Comercializare ilegală de pește, provenit din braconaj, descoperită de jandarmii constănţeni. FOTO: IJJ Constanța

Jandarmii din cadrul Detașamentului 6 Mangalia au descoperit duminică, 6 noiembrie, în Târgul Duminical din localitatea Cobadin, un bărbat care oferea spre comercializare, fără forme legale, pește din mai multe specii.

„Persoana menționată deținea o cantitate însemnată de pește, din speciile caras, biban si șalău, provenită, conform declarațiilor sale, din operațiuni ilegale de pescuit. Bărbatul a relatat jandarmilor că a achiziționat peștele de la pescarii din localitatea constănțeană Ghindărești”, au transmis reprezentanții IJJ Constanța.

Jandarmii au confiscată întreaga cantitatea de pește, în cuantum de aproximativ 200 kg și au fost întocmite acte de sesizare a organelor de urmărire penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*