Universitatea Ovidius din Constanța lansează proiectul Consolidarea și extinderea activităților Societății Antreprenoriale Studențești Ovidius Innovation Center – OICSAS

Universitatea Ovidius Constanța. FOTO Arhiva UOC
Universitatea Ovidius Constanța. FOTO Arhiva UOC

Societatea Antreprenorială Studențească – Ovidius Innovation Center a Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează vineri, 28 mai a. c, de la ora 15:00, conferința de lansare a proiectului CNFIS-FDI-2021-0351 – Consolidarea și extinderea activităților Societății Antreprenoriale Studențești Ovidius Innovation Center – OICSAS, informează directorul proiectului, conf. univ. dr. Dragoș-Florin Sburlan.

Potrivit sursei citate, evenimentul se va desfășura online, pe platforma Cisco Webex, la adresa https://ovidius.webex.com/join/oiss și are scopul de a-i informa pe participanți despre oportunitățile din domeniul antreprenorial organizate sub egida UOC.

„În particular, în cadrul acestei întâlniri, studenții pot afla detalii despre școala de vară Ovidius Entrepreneurship and Innovation Summer School precum și despre programul de preaccelerare a ideilor de afaceri Edutech Solution Teams. Întâlnirea este deschisă dialogurilor tripartite – studenți, profesori, reprezentanți ai mediului socio-economic – în scopul realizării  dezideratului comun: o universitate antreprenorială axată pe cercetare și inovare”, a precizat Dragoș-Florin Sburlan.

Proiectul CNFIS-FDI-2021-0351 – Consolidarea și extinderea activităților Societății Antreprenoriale Studențești Ovidius Innovation Center – OICSAS a primit o finanțare în valoare de 162.000 lei din bugetul Ministerului Educației, fiind unul dintre cele șase proiecte ale UOC care au atras fonduri de dezvoltare instituțională prin Fondul de Dezvoltare Instituțională – FDI 2021.

Societatea Antreprenorială Studențească – Ovidius Innovation Center, înființată în anul 2018, este o structură organizatorică și operațională a Universității Ovidius din Constanța, ce are misiunea de a elabora, implementa, monitoriza și evalua politicile universității de sprijinire, dezvoltare și încurajare a spiritului antreprenorial în rândul studenților și absolvenților.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*