Universitatea Ovidius din Constanţa lansează noua ediție a Edu Tech Solutions Teams – cea mai mare competiție universitară de modele de afaceri de la malul mării

Universitatea „Ovidius” Constanța. FOTO UOC

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), prin Ovidius Innovation Center – OICSAS, organizează, marți, 12.10.2021, de la ora 15:00, conferința de lansare a celei de-a patra ediții a concursului de modele de afaceri Edu Tech Solutions Teams (ETST), informează conf. univ. dr. Dragoș-Florin Sburlan.

Potrivit sursei citate, competiția se va defășura în mediul virtual, pe platforma Cisco Webex, la adresa: https://ovidius.webex.com/join/oiss și are în vedere dezvoltarea competențelor și a abilităților antreprenoriale ale studenților, precum și sprijinirea inițiativelor de afaceri ale acestora prin intermediul unui program de pre-accelerarea a ideilor de afaceri.

„Programul va debuta prin organizarea unui atelier de generare și selectare a unor idei inovatoare de afaceri de către echipe multidisciplinare de studenți din UOC, tema centrală de anul acesta fiind „Dezvoltarea unui oraș inteligent”, prin care urmărim susținerea comunităților locale cu soluții inovatoare la problemele existente” a precizat conf. univ. dr. Dragoș-Florin Sburlan.

La finalul competiției, care se va desfășuara online, în data de 3 decembrie 2021, ideile de afaceri vor fi jurizate, iar cele mai bune dintre ele vor fi premiate.

Autorii ideilor valoroase ce vor fi selectate la finalul concursului vor beneficia de cursuri și tutorat în domeniul dezvoltării de afaceri, dar și de mentorat din partea unor antreprenori consacrați și a unor profesori de specialitate din cadrul universităţii, pentru definirea unui model sau prototip, care să poată fi ulterior finanțat și implementat.

Edu Tech Solutions Teams (ETST) face parte din cadrul proiectului de dezvoltare instituțională „Consolidarea și extinderea activităților Societății Antreprenoriale Studențești OICSAS” – CNFIS-FDI-2021-0351.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*