Câinii din adăpostul de animale abandonate Constanța, promovați pentru adopție la meciul dintre Farul și Voluntari

Campania „Umple golul din viața ta”ajunge, în premieră, la Constanța. FOTO Animal Society

Câinii din adăpostul public de animale abandonate Constanța vor fi promovați pentru adopție luni, 22 august, la meciul de fotbal FC Farul Constanța – FC Voluntari, de pe Stadionul Farul, în cadrul campaniei „Umple Golul din Viața Ta”.

Astfel, jucătorii ambelor echipe vor intra pe teren, înainte de începerea meciului, însoțiți de o parte dintre câinii găzduiți de adăpostul public, pentru a-i promova pentru adopție și pentru a susține adopțiile câinilor din adăposturi, în general.

„În premieră pentru Constanța, astăzi îmbinăm dragostea pentru sport cu cea pentru animale. Umplem golul cu un prieten, câștigăm un nou membru al familiei și salvăm o viață. Mulțumesc, încă o dată, tuturor constănțenilor care au susținut campaniile de adopție inițiate de Primăria Constanța și îi rog să ne susțină în continuare. Mulțumesc jucătorilor celor două echipe pentru implicare și pentru dorința de a schimba în bine comunitatea. Mult succes tuturor!”, a precizat viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu.

Campania „Umple golul din viața ta”, inițiată de Consiliul Județean Ilfov și Liga Profesionistă de Fotbal ajunge astfel, în premieră, la Constanța. La meciul de luni, 22 august, vor fi promovați câini sociabili și prietenoși, pregătiți să fie luați acasă.

„Adăposturile nu țin locul unui cămin și al unei familii, indiferent de condițiile pe care le oferă. Câinii au nevoie de un cămin, de afecțiunea unei familii, oferind în schimb prietenie și iubire necondiționată pe viață. Adoptând, nu numai că salvezi un suflet, dar te poți bucura de multiplele beneficii și bucurii ale vieții alături de un animal de companie. Le mulțumim partenerilor care au facilitat această campanie și sperăm să auzim vești bune despre cât mai multe adopții!”, spune și președintele Animal Society, Anca Tomescu.

Cei care doresc mai multe detalii despre câinii disponibili pentru adopție se pot adresa Biroului de Animale Abandonate din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, pe http://www.primaria-constanta.ro/sgc/acasa, sau pot veni la Adăpostul public de animale abandonate din municipiul Constanța, strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5). Mai multe detalii legate de adopție pot fi obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon: 0733/045.213.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*