Unitățile de învățământ din Năvodari, Cumpăna și Valu lui Traian trec în scenariul 1 de funcționare

Centrul Județean de Excelență din Constanța va începe pregătirea elevilor în mediul online. FOTO cu rol ilustrativ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța, întrunit în ședință marți, 18 mai, a emis hotărârea nr. 76 în care se prevede că 18 unități de învățământ din județ vor trece în scenariul 1 de funcționare.

Astfel, începând de miercuri, 19 mai, ca urmare a ratei incidenței cumulate la 1.000 de locuitori, unitățile de învățământ din Năvodari, Cumpăna și Valu lui Traian, trec din scenariul 2, în scenariul 1. Scenariul 1 presupune participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, când incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor este mai mică sau egală cu 1/1.000 de locuitori.

Drept urmare, începând cu data de 19 mai, 462 de unități de învățământ din județul Constanța vor funcționa în scenariul 1, 40, în scenariul 2, nouă unități de învățământ au activitatea suspendată și cinci vor urma cursurile online, din cauza infrastructurii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*