Constănțean arestat preventiv după ce și-a înjunghiat soția de supărare că femeia voia să-l părăsească

Un bărbat din Năvodari a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie sub forma tentativei la omor după ce și-a înjunghiat soția de mai multe ori, supărat că femeia intenționa să-l părăsească.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în dimineața zilei de luni, 27 septembrie, în locuința comună dintr-un bloc de apartamente din orașul Năvodari, pe fondul unei stări conjugale conflictuale generate de decizia soției de a se despărți, după ce a amenințat-o în mai multe rânduri cu moartea, inculpatul a agresat-o pe soția sa, pe care a lovit-o în mod repetat cu un cuțit la nivelul toracelui și membrelor stângi, astfel că i-a provocat leziuni care i-au pus viața în primejdie.

În cursul zilei de marți, 28 septembrie, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere admisă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*