CTnews TV: Ovidiu Cupșa, director general CERONAV: “Suntem un exemplu de bune practici la nivel european. România nu a riscat niciodată să obțină o neconformitate de sistem, care să ducă la incapacitatea marinarilor români de a urca la bordul navelor”

Ovidiu Cupșa, director general al CERONAV. FOTO Paul Alexe

Directorul general al Centrului Român pentru Pregătirea și Perfecționare a Personalului din Transporturi Navale (CERONAV), Ovidiu Cupșa, a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, în studioul CTnews TV. Acesta a prezentat proiectele pe care instituția pe care o conduce le are în desfășurare, astfel încât să se mențină la cel mai înalt nivel pe piața mondială a centrelor de pregătire pentru personalul navigant.

La momentul actual, CERONAV oferă cea mai importantă ofertă de training pentru personalul navigant, atât maritim, cât și fluvial. Conform cerințelor Organizației Maritime Internaționale (OMI), personalul navigant trebuie să îndeplinească anumite standarde minime de pregătire profesională la bordul navelor, iar CERONAV, prin cursurile pe care le organizează, oferă aceste certificate de pregătire profesională.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*