Unitatea 1 a CNE Cernavodă a revenit la putere nominală

Centrala Nucleară de la Cernavodă.

SN Nuclearelectrica SA (SNN) anunță ca Unitatea 1 a CNE Cernavodă a revenit la putere nominală în noaptea de 19 spre 20 septembrie.

Unitatea 1 a CNE Cernavodă a funcționat la putere redusa, începând de sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 01.00, în vederea efectuării unor lucrări de reparație la un echipament din partea clasică, lucrările putându-se realiza doar cu unitatea la putere redusă.

„Reducerea de putere controlată și efectuarea lucrărilor au fost realizate în deplină siguranţă, conform procedurilor aplicabile”, au precizat reprezentanții SNN.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*