Una dintre trecerile pentru pietoni de pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța va fi desființată

Trecerea pentru pietoni de pe strada Mircea cel Bătrân ce va fi desființată. FOTO Primăria Constanța

Trecerea de pietoni de pe strada Mircea cel Bătrân, din fața supermarketului Mega Image, va fi desființată, a anunțat Primăria Constanța.

Lucrările vor avea în această noapte. Echipele administratorului drumului public vor aplica marcajele care vor reglementa circulația în zonă.

Decizia de desființare a fost luată în urma monitorizării valorilor de trafic. S-a concluzionat că traficul rutier este îngreunat, trecerea de pietoni fiind amplasată la scurtă distanță de o altă trecere care rămâne funcțională.

Conducătorilor auto li se recomandă să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*