Delfinariul prezintă și în acest weekend spectacole online

Spectacol cu delfini la Delfinariu Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Spectacol cu delfini la Delfinariu Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Delfinariul Constanța prezintă și la sfârșitul acestei săptămâni spectacole online.

În zilele de 28 martie și 29 martie, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii prezintă spectacole cu delfini de la ora 11 și la ora 15. Show-ul poate fi urmărit la următorul link: http://www.facebook.com/delfinariuconstanta.

Este pentru al doilea weekend consecutiv când spectacolele de la Delfinariu sunt disponibile online. Delfinariul este închis, măsura fiind luată pentru a prevenit răspândirea coronavirusului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*