Un vietnamez a decedat la Spitalul Județean Constanța după ce a fost înjunghiat de un conațional în incinta Portului Constanța

Portul Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Au venit în România să muncească și să își ajute familiile rămase în țară, dar unul a sfârșit mort, iar celălalt va petrece ani buni în închisoare. Este vorba despre doi muncitori vietnamezi care au avut un conflict în seara de marți 2 octombrie, în incinta Portului Constanța.

Incidentul s-a înregistrat în jurul orei 22.00, în incinta căminului SLN din Portul Constanța, unde a avut loc un conflict spontan între doi cetățeni din Vietnam, muncitori la o societate de pe platforma portuară. Din primele cercetări ale polițiștilor constănțeni s-a stabilit că unul dintre bărbați l-ar fi înjunghiat cu un obiect ascuțit pe conațional.

La fața locului a ajuns în scurt timp o ambulanță a SAJ Constanța, echipajul medical a găsit un pacient în vârstă de 29 de ani ce prezenta o plagă la nivelul abdomenului, acesta fiind transportat la spital. La scurt timp, acesta a intrat în stop cardio-repirator, luându-se decizia de a fi operat de urgență. Cu tot efortul medicilor, muncitorul vietnamez a decedat.

Agresorul în vârstă de 42 de ani a fost identificat de polițiștii din cadrul Serviciului de Politie Transporturi Maritime care continuă cercetările. In cursul acestei zile ancheta va fi preluată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța care vor încadra fapta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*