O femeie a înapoiat 20.000 de lei găsiți pe stradă și va primi o diplomă la schimb

Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor
Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor

În cursul zilei de 12 ianuarie, bătrână în vârstă de 83 de ani, din Constanța, a sesizat Secția 1 Poliție despre faptul că, deplasându-se pe o stradă din municipiu, ar fi pierdut o sumă mare de bani, aproximativ 20.000 de lei.

Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă și în acest scop, în zona indicată de persoana în vârstă, au ridicat imagini surprinse de camerele de supraveghere video, situate în proximitatea locației. Două zile mai târziu,  o femeie, în vârstă de 53 de ani, din Constanța, s-a prezentat la sediul Secției 1 Poliție, unde a declarat faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Bucovinei, din municipiul Constanța, a găsit pe trotuar două plicuri de hârtie, cu suma de 20.400 de lei.

Polițiștii, în urma audierii persoanelor în cauză și a confruntării cu imaginele video, au stabilit faptul că suma de bani aparține octogenarei.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, prin reprezentanții Poliției municipiului Constanța, urmează să-i înmâneze persoanei care a găsit suma de bani, o diplomă de excelență, pentru recunoașterea și aprecierea simțului civic de care aceasta a dat dovadă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*